dijous, 8 de març del 2012

Reunió direcció escola-ajuntament

El passat dilluns 5 de març de 2012 ens vam reunir amb la direcció de l'escola, el regidor d'educació de l'ajuntament, el cap de serveis educatius de l'ajuntament i la secretària-coordinadora CEM de l'ajuntament.

Ens van informar que el projecte executiu de l'obra de l'escola de primària (necesari per expedir la llicència d'obres i començar a treballar) està a la seu del Departament d'Ensenyament, esperant que el Departament i GISA donin el vist-i-plau, és a dir, no començaran encara les obres, ens donen com una possible data després de Setmana Santa.

Hi ha el tema de les obres per enderrocar el parc i preparar la plaça que haurà davant de l'escola de primària. Aquesta obra pertany a l'ajuntament però van acordar pagar a la Generalitat el cost i que fos l'empresa encarregada de construir l'edifici de primària la que ho fés, així tot aniria en el mateix paquet, seria més ràpid i pràctic. Però ens informen que els Serveis Jurídics de la Generalitat tenen parat aquest tràmit.

Ens informen que els alumnes que passen a primer de primària no estaran un mes o mes i mig de manera provisional al que ara és el menjador, sinó tot el primer trimestre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada